de website van traiteur Maes  -   de website van st-idesbald 

 

eindejaars suggesties 2009

 

 

        Traiteur Maes is reeds jaren de referentie van de westkust wat betreft feesten, catering barbecue's en evenementen van 4 tot 400 personen. Wij zijn als slagerij begonnen in 1996, als derde gerenatie slagers op dezelfde lokatie. Al na enkele jaren hebben we ons gespecialiseerd in warme en koude buffetten met vlees en vis. Traiteurbereidingen en klaargemaakte gerechten namen een steeds belangrijker gedeelte van de toonbank in beslag.  In 2007 hebben wij de zaak naast ons, vishandel " au bon pecheur" , overgenomen.  Daar bieden we een heel ruim assortiment van eveneens bereide gerechten met vis, schaal en schelpdieren aan. Dagelijks verse paella, geurend verse bouillabaisse, garnaalkroketten ed , noem maar op. Ook onze crustacés, onze zeevruchten, zijn een trekker van formaat. Het betreffen hier namelijk de originele recepten van in 1920, de allereerste "bon pecheur" ,de befaamde " pette Kos". Wat catering en feesten betreft kunnen we terugkijken op een resem indrukwekkende referenties.

 

Wij zijn geregelde leveranciers van onder andere gemeente koksijde, het rode kruis, stad Gent, Eyeworks serie "David" , de stormfeesten, LBG, feestcomité koksijde, feestcomité oostduinkerke, Gemeentschool Koksijde, Immaculata De Panne, Organisatie Parijs-Roubaix, Kyc Koksijde, KVVC , VLD vrouwen koksijde, Open VLD koksijde, Bonne entende st-idesbald, Hotel Apostroff  en vele, vele bedrijven, particulieren, huwelijken, babyborrels, verjaardagen, koffietafels, familliefeesten, communies  en dergelijke...

Exclusief buffet : « entre terre et mer » waarde 19.50 per pers

·         Huisgerookte zamlmfilet

·         Gepocheerde forel «  belle vue »

·         Gevulde tomaat met garnaaltjes

·         Pittige kreukeltjes

·         Wulloks op de wijze v/d chef

·         Normandische oesters

·         Koningsgarnalen

·         Rivierkreeftje

·         Haringfiletje op zachte azijn

·         Hollands maatje

·         Kokkels en buchot mosseltjes

 

·         Eventueel ½ kreeft v/d chef(+ 7.5 euro)

 

·         Hamrolletje met asperges

·         Gegrild kippebilletje

·         Milanese salami

·         Ardeense ham

·         Geraspte wortelsalade

·         Komkommersalade

·         Geraspte seldersalade

·         Provencaalse rijst

·         Aardappeltjes met tartaar

·         Ovenverse broodjes

·         sausjes

 Win het feest van uw dromen !!!!

Opgelet! aktie enkel van 1 november tot 1 januari 2010.

 

Een huwelijk, een jubileum, een communie, een uitgebreid familliefeest, of jaarlijkse bijeenkomst met uw vereniging, noem maar op…

Dit is uw uitgelezen kans om een dag al uw kennissen, collega’s,vrienden en famillieleden te trakteren op een spetterend feest, alles erop en eraan.

Wij schenken een tot in de puntjes verzorgd feest weg tot 50 personen: van de aperitiefhapjes, over ons befaamde vis, vlees en zeevruchtenbuffet “entre terre et mer”, aansluitend dessertbord met verschillende hapklare dessertjes tot de koffietafel. Cava en wijnen inbegrepen.

Elke volle spaarkaart geldt voor één deelname aan de trekking, op zondag middag 3 januari om 12h.

Daarenboven geeft een volle spaarkaart eveneens recht op 50 % korting voor één persoon voor reservatie van ons buffet “entre terre et mer”.

Stempels worden verkregen bij elke aankoopschijf van € 5.00 in allebei onze zaken.

Er wordt per aankoop maximum 1 volle stempelkaart afgeleverd.

De buffetten met korting van 50 % per persoon kunnen gereserveerd worden tussen 4 januari 2010 en 30 maart 2010. Deze zijn geldig voor het buffet "entre ter et mer" hierboven beschreven. Na deze datum zijn de bonnen niet meer geldig. Het is steeds zo dat er per persoon maximum 50% korting wordt verkregen. 2 waardebonnen zijn dus niet 1 persoon gratis maar wel 2 aan halve prijs. Het buffet dient voor minstens 4 personen gereserveerd te worden, minstens 3 dagen voor datum.

Wat betreft het winnende buffet voor 50 personen:

De prijs omvat een receptie met warme en koude hapjes en cava. Aansluitend is er het bovenstaande buffet all in. Bij de maaltijd is er witte en rode wijn, frisdranken en water voorzien. Er mag gegeten worden van het buffet "a volonté". Na de maaltijd is er koffie en een dessertbordje met 3 soorten hapklare dessertjes. Deze worden steeds bedient door onze diensten. Inbegrepen eveneens zijn uiteraard borden, glazen, bestek en dergelijke.

Niet inbegrepen is de lokatie. Als u de mogelijkheid niet hebt om dit evenement bij u of uw kennissen te organiseren weten wij steeds heel budgetvriendelijke en prachtige lokaties te vinden..

Wij verplaatsen ons gratis tot 30 km vanuit Koksijde. verder dan deze limiet kan uiteraard maar moet in rekening worden gebracht.

Na de koffietafel moet er zelf voor drank en bediening worden voorzien.

Overschot van buffet en drank worden door ons terug meegenomen bij het afsluiten van de koffietafel.

Indien u bijvoorbeeld maar aan 30 personen geraakt voor de gasten kan er geen vergoeding verkregen worden voor het overschot van de prijs. Deze kan ook niet gespitst worden in bv 2 X 25 personen. Indien u meer dan 50 personen wenst uit te nodigen kunnen we een aangepaste offerte verzorgen voor diegenen die er bij komen. Een verminderd aantal personen kan er ook niet voor zorgen dat bv de kreeft of de lokatie inbegrepen zal zijn. Het feest blijft onder elke voorwaarde zoals hierboven beschreven.

De aanbieding voor het winnende buffet blijft 2 jaar geldig, dus tot 3 januari 2012. Let wel dat deze tijdig moet aangevraagd worden en dat het qua beschikbaarheid steeds in overeenkomst met traiteur Maes moet voldoen. Tijdens de eindejaarsperiode kan het feest niet worden gereserveerd.