Traiteur Maes

Sint-Idesbald

 

Warme gerechten

Opgelet:

 

Door ingrijpende reorganisatie zijn we tijdens de volledige eindejaarsperiode gesloten. Wij danken u  voor uw begrip.

 

 

>>> Aperitief

 

Warme kippeboutjes

€ 0,45 stuk

Lepeltje met serranoham, meloen en porto

€ 0,95 stuk

Carpaccio van ossehaas

€ 0,95 stuk

Klein belegd broodje vis of vlees

€ 0,85 stuk

Bladerdeeggebakje met pittige vulling

€ 0,85 stuk

Assortimentje zakouskis vis of vlees

€ 0,85 stuk

Mini garnaal of kaaskroketjes

€ 0,85 stuk

Carpaccio van zalm en dille

€ 0,95 stuk

Mosseltje in roomsaus

€ 0,95 stuk

Soepje met wortel en gerookte heilbot

€ 0,95 stuk

Scampi diabolique

€ 0,95 stuk

Krachtig vissoepje

€ 0,95 stuk

Glaasje met tomaat en grijze garnaal

€ 0,95 stuk

Holle Bretoense oesters met citroen en peper

€ 0,95 stuk

Warm gerookte zalm v/d chef met kruiden.

€ 0,95 stuk

Hollandse maatjes met fijngesnipperde ajuin

€ 0,95 stuk

Terrine van st.-jakobsschelp en monbazillac

€ 0,95 stuk

Zoete haringfilets met rode wijn

€ 0,95 stuk

Gegarneerd bordje met olijven, kaas en salami

€ 14.95 stuk

Gegarneerd bordje met zeevruchten

€ 18.95 stuk

 

>>> Soepen

kreeftensoep

€ 8.95 liter

Zeebrugse vissoep van het huis (specialiteit)

 (rouille en lookbroodjes € 3.95)

€ 5.95 liter

Krachtige garnaalbisque

€ 8.85 liter

Aspergeroomsoep

€ 2.85 liter

Champignonroomsoep

€ 2.85 liter

Broccoli

€ 2.85 liter

Kervelsoep

€ 2.85 liter

Tomatensoep met gehaktballetjes

€ 2.85 liter

 

>>> Voorgerechten

 

Bretoense oesters in champagnesaus

€ 2.30 / stuk

Coquilles saint-jacques au Pernod (3st in een natuurschelp)

€ 6.75 /stuk

Carpaccio van zalm met verse dille

€ 8.30 pp

Polderaardappel met grijze garnalen

€ 4.20 st

Bladerdeeggebakje met vol-au-vent van noordzeevis

€ 4.95 st

Escargots de bourgogne met lookboter (6)

€ 4.85 st

Scampi diabolique

€ 34.90 /kg

Scampi met look en verse boter

€ 34.90 /kg

Artisanale garnaalkroketten

€ 1.95 st

Noordzeeschelp met drie vissoorten

€ 5.95 st

Assortiment van wildterrines en uienconfits

€ 16.90 /kg

Gevuld kwarteltje met druivensaus

€ 7.95 stuk

Babykreeft belle-vue

€ 16,95 pp

Halve kreeft belle-vue

€ 16.95 pp

Halve kreeft thermidor

€ 16.95 pp

Halve kreeft a l’armoricaine

€ 16.95 pp

 

 

>>> Hoofdgerechten

 

Tongrolletjes op Oostendse wijze

€ 34.70 /kg

Warm gerookte zalmmedaillon bearnaise

€ 23.90 /kg

Tarbotfilet met fijne groentjes

€ 27.90 /kg

Tarbotfilet met kreeftensaus en grijze garnalen

€ 27.00/ kg

Kabeljauwhaasje en een romige dragonsaus

€ 26.30 /kg

Gegrilde lotte met roquefortsaus of witte wijnsaus

€ 29.00 /kg

Waterzooi met noordzeevis

€ 25.90 kg

Varkensfilet met zoete portosaus

€ 19.30 /kg

Kalkoenfilet met groene pepersaus

€ 19.30 /kg

Gegrilde kipfilet met champignons

€ 19.30 /kg

Varkensgebraad met pittige mosterdsaus

€ 18.30 / kg

Geflambeerde fazantfilet met romige saus van cognac en bospaddestoelen

 

€ 26.40 /kg

Stoofschoteltje van everzwijn en hert en rode wijn

€ 24.30 /kg

Opgevulde kwarteltjes met druivenroomsaus

€ 7.95 / st

Gegrilde eendeborst met sinaasappelsaus en cointreau

€ 21.30 /kg

Gecomfijte eendebil met mandarin napoleon

€ 23.30 /kg

 

>>> specialiteiten (hoofdgerechten)

Opgevulde kalkoen met of zonder truffel

€ 14.30 / kg

Opgevulde fazant met cognac

€ 24.95 st

In witte wijn gemarineerde opgevulde hoevekip

€ 17.50 st

Kreeft in belle vue

€ 24.30 st

Kreeft thermidor

€ 24.30 st

Kreeft a l’armoricaine

€ 24.30 st

 

>>> begeleidingen

Gevulde polderaardappel met spek en kaas

€ 9.90 /kg

Gratin dauphinois

€ 11.90 /kg

Pittige gebakken aardappeltjes van de chef

€ 9.90 /kg

Huisgemaakte aardappelkroketjes

 

Aardappelpuree, wortelpuree of spruitjespuree

 

Appeltje uit de oven met veenbessencoulis

€ 2.00 /stuk

Franse boontjes met ui en verse boter

€ 9.90 / kg

In hoeveboter gebakken spruitjes met spek

€ 9.90 /kg

Erwtjes en worteltjes

€ 9.90 /kg

Broccoli met kaassaus

€ 9.90 /kg

Peertjes in rode wijn

 

Luikse salade met spek

€ 12.40/ kg

 

>>> Fondue en Gourmet

Fondue bourguignonne € 7.95 pp

Een heerlijk assortiment van het fijnste rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, gevogelte,

lamsvlees en een assortimentje pittige gehaktballetjes.

Fondue met vlees van de chef € 8.95 pp

Verrassend assortiment van heerlijk gemarineerde vleessoorten. Rundvlees, varken, kip en

kalkoen, gemarineerde kippenboutjes, kruidige gehaktballetjes en een chipolatatje. In totaal

11 verschillende soorten

Gourmet van vlees en pierrades € 8.95 pp

Een fijne selectie van escalopjes van het malste rundvlees, kalfsvlees, gevogelte,

lamskoteletjes, gemarineerd gebraad, kippenboutjes, kruidige worstjes, snitzeltjes,

verrassende gehaktsteaks, brochetjes. In totaal 12 verschillende smaken.

Fondue van vis € 15.00 pp

Een exclusief assortiment van vastkokende vissoorten. Zalm, kabeljauwhaasje, pangasius,

tilapia, rog, tongrolletjes, victoriabaars, mosselen, scampi, balletjes met visgehakt en

kruidige worstjes met vis. Dit wordt u steeds geleverd met huisgemaakte visbouillon om de

fonduepan te vullen en met een ruime portie noordzee risotto ter begeleiding.

 

Fondue “ entre terre et mer” € 12.90 pp

Hier serveren wij een « best of » van bovenstaande schotels. Malse rundblokjes, kip, varkens

en lamskoteletjes, kruidige gehaktballetjes en worstjes. Maar ook zalmfilet, victoriabaars,

scampi’s, kabeljauwhaasje en visballetjes. In totaal 12 soorten. Deze fondue dient uiteraard

in fondueolie te gebeuren.

Gourmet “ entre terre et mer” € 12.95 pp

Net als hierboven hebben we een mix gecreëerd van malse vlees en vissoorten. Rundvlees,

lamskoteletjes, varken, kipfilet, chipolata en een hamburgertje. Maar ook een escalopje van

zalm, kabeljauw, scampi, victoriabaars, een tongrolletje en een worstje met vis.

 

>>> koude buffetten (Specialiteit)

 

>>> Vlees en(beperkt)vis: 13.95/pers

Hamrolletjes met asperges, gandaham, kippebilletje, gebakken

rosbief, gegrild varkensgebraad, ardeense ham, milanese salami, kippewit met fijne

tuinkruiden, parijse worst, pastei van de chef, opgespoten eitjes met cocktail

Opgevuld tomaatje met grijze garnalen, gerookte zalm, gepocheerde zalm belle vue,.

.  Geraspte worteltjes, geraspte seldersalade, Luikse boontjessalade, komkommersalade,

provençaalse rijst, normandische aardappelsalade.

Assortiment sausjes,assortiment broodjes.

 

>>> Delicatessenbuffet: 15,95/ pers

Gerookte zalm, gepocheerde zalm in belle vue, tomate crevettes,

kreukels en wulk, rivierkreeftjes, oesters “creuse”, terrine van st-jacobsschelpen

Terrine van fazant,hamrolletjes met asperges, kippebilletje, milanese salami,

gegrilde rosbief, gegrild varkensgebraad,

.Geraspte seldersalade, geraspte worteltjes, komkommersalade, luikse boontjessalade, normandische aardappelsalade, oosterse noedels met garnaaltjes, provençaalse rijst.

Assortiment sausjes, assortiment broodjes.

 

>>> Vis,schaal-en schelpdieren: 19,95/ Pers

Gerookte zalm, gerookte heilbot, gepocheerde zalm in belle vue, tomate crevettes,

kreukels en wulk, oesters “creuse”, hollandse maatjes, gepocheerde forel, garnalen,

rivierkreeftje, kokkeltjes en buchotmosseltjes, koningsgarnalen, haringfilet, gerookte sprotjes

.  Geraspte seldersalade, geraspte wortelsalade, komkommersalade,luikse boontjessalade, normandische, aardappelsalade, provençaalse rijst.

Assortiment sausjes, assortiment broodjes en lookbroodjes.

 

 






 

Nederlands    Français

>> Warme maaltijden

>> Barbecue

>> Koude buffetten

>> Fondue en gourmet

>> Contact

 

 

 

 

 

Openingsuren:

 

Dagelijks van 8h30 tot 13h en van 14h30 tot 19h.

Gesloten op zondagnamiddag en maandag.

Tijdens de vakanties zijn we 7 op 7 open.

 

 

info@traiteurmaes.be

 

 

beenhouwerij traiteur koksijde oostduinkerke idesbald catering feestdagen eindejaar folder promotie viswinkel vishandel slager slagerij traiteur traiteurs kerst oudejaarsavond koksijde saint idesbald st idesbald handelaarsbond handelaars handelaar schotels gerechten david maes traiteur idelsbald iedesbald idensbald gourmet fondue zeevruchten crustacé omrd kreeft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

beenhouwerij traiteur koksijde oostduinkerke idesbald catering feestdagen eindejaar folder promotie viswinkel vishandel slager slagerij traiteur traiteurs kerst oudejaarsavond koksijde saint idesbald st idesbald handelaarsbond handelaars handelaar schotels gerechten david maes traiteur idelsbald iedesbald idensbald gourmet fondue zeevruchten

beenhouwerij traiteur koksijde oostduinkerke idesbald catering feestdagen eindejaar folder promotie viswinkel vishandel slager slagerij traiteur traiteurs kerst oudejaarsavond koksijde saint idesbald st idesbald handelaarsbond handelaars handelaar schotels gerechten david maes traiteur idelsbald iedesbald idensbald gourmet fondue zeevruchten crustacé omrd kreeft