Traiteur Maes

Sint-Idesbald

             Menu:

 Warme maaltijden     -   Barbecue     -    Koude buffetten

 

Exclusieve Luxe Barbecue 

" een reis doorheen land en zee"           

€ 120.00 pp

 

Een gastronomische ervaring in uw eigen tuin...

 

Traiteur Maes is al jaren de referentie voor een geslaagde barbecuemaaltijd.

Ervaring zat, van de meest exclusieve zeevruchtenschotels, barbecues met kreeft en de meest verfijnde hapjes tot de excentiekste maaltijden, we hebben alles al bediend.

 

Ook steeds meer en meer BV's hebben onze diensten leren kennen.

Zo zijn we onder meer al meer dan een jaar vast cateraar van de tv novelle

"David" met Jeroen Van Dyck, Nathalie Meskens, Kurt Rogiers ed, onze barbecue en barbecuevlees figureerde onlangs in de VTM spot "zaterdag aan zee" met Piet Huysentruyt en Caroline Maes.

Wij zijn eveneens de vaste catering van Zomerhappening aan de kust met Christof, Dean, Lindsey ed... 

 

Deze keer presenteren wij u echter een overgetelijke maaltijd, een barbecue met de uitstraling en de presentatie, met het cachet en de verfijning dat u nog nooit hebt gezien.

 

U hebt een prachtig domein, een exclusieve tuin, een buitenverblijf of een riante villa...

U wil uw gasten, uw werknemers , uw vrienden, uw vereniging, uw zakenrelaties uitnodigen op een exclusieve maaltijd maar toch niet weer op restaurant...

waarom niet eens bij u thuis?

 

Wij zorgen voor alles.

De onderstaande formule is ALL INN. (* zie onderaan)

 

Dit betekent dat we bij u thuis de meest exclusieve maaltijd op de barbecue komen bereiden.

We leveren de tafels, stoelen, het linnen, de perfecte tafelschikking, glazen borden bestekken, garnituren, kortom... een 3 sterren tafel, af in uw tuin.

Deze prijs is ook met cava en aangepaste wijnen inbegrepen.

 

Het  12 gangen menu:

 

Apéro.

·          Carpaccio van zalm, gegrilde kersttomaat met rozemarijn en mozarella

·          Spies van Moeskroense “petit gris” met warm gerookte look en verse tuinkruiden

·          Op  wijnranken warm gerookt maatje met tartaar van komkommer en rode uitjes

·           Duivelse Pandalus Borealis met verse koriander en arabiata

·          Hartig soepje van grijze garnaal, op smaak gebracht met cognac

 

Voorgerechten

·          Oester uit Marennes-Oléron “ fines de Claire” in champagnesaus

·          Kabeljauwhaasje met limoen en Lampong peper, afgewerkt met room en Chablis

·          Duo van  buchot mosseltjes en noordzeeschelpjes met sausje van kreeft en safraan

·          Scandinavische Pomme moscovit met grijze garnaal en russische wodka

Hoofdgerechten

·          Gegrild half kwarteltje met fris slaatje van ruccola en warm gerookte noten

·          Gegrilde rollade van Iberico met aroma van truffel en franse brie

·          Spies van Sint-Jacobsschelp en langoustine

·          Angus Aberdeen ribeye Rossini met oestezwam

·          Kort gegrild half kreeftje met limoenboter en cayenne

Dessert

·          Gevarieerd bordje met vier hapklare dessertjes

Koffie en versnaperingen

 

 

All in:

Tafels en stoelen, partytafels linnen en hoezen voor de stoelen

Design borden, bestek, aangepaste glazen.

Tafeldecoratie

Cava, fruitsap, frisdrank,  vier verschillende aangepaste wijnen en water plat en bruis “ a volonté”

Vlekkeloze bediening en service in smoking, 1 personeelslid per 10 personen

Barbecues en alle keuken uitrusting, 1 ervaren kok per 25 personen

Opstelling van de tafels, stoelen en tafelschikking 

Het aperitief wordt geserveerd in walking-dinner stijl aan trendy partytafels, op een bordje met inkeping om het cavaglas aan te hangen.

Vanaf het voorgerecht vragen wij u plaats te nemen aan de luxueus gedekte feesttafels per 8 personen. De rest van de maaltijd wordt u bedient aan tafel.

Tafelschikking kan op voorhand besproken worden zodat uw gasten naar hun door u voorziene plaats geescorteerd kunnen worden.

Voor ieder gerecht wordt een nieuw bordje gebruikt.

De formule geldt tot na de koffietafel,nadien kunnen de obers nog steeds dranken serveren maar deze zijn uiteraard niet inegrepen. Aangepaste offert op aanvraag. Prijs per ober en per uur €45,00.

Huur van een trendy design of standaart tent, sfeerverlichting, klankinstallaties ed. zijn ook mogelijk, aangepaste offerte op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

Nederlands    Français

Selecteer uw feestformule:

 

>> Startpagina

>> Warme maaltijden

>> Barbecue

>> Koude buffetten

>> Fondue en gourmet

>> kreeft bereidingen

 

>> Contact

 

 

 

 

> De website van sint-idesbald

> verkoopwedstrijd 2009

> Traiteur Maes, de site

> De gazet van Baaldje

 

 

 

 

Openingsuren:

 

Dagelijks van 8h30 tot 13h en van 14h30 tot 19h.

Gesloten op zondagnamiddag en maandag.

Tijdens de vakanties zijn we 7 op 7 open.

 

Henri christiaenlaan 20

Strandlaan 323

 

Sint-Idesbald

 

 

info@traiteurmaes.be

 

 

beenhouwerij traiteur koksijde oostduinkerke idesbald catering feestdagen eindejaar folder promotie viswinkel vishandel slager slagerij traiteur traiteurs kerst oudejaarsavond koksijde saint idesbald st idesbald handelaarsbond handelaars handelaar schotels gerechten david maes traiteur idelsbald iedesbald idensbald gourmet fondue zeevruchten crustacé omrd kreeft